Sporten in de gezonde buitenlucht, wie wil dat nou niet? 
Bij de outdoor box hebben we de mogelijkheid om de poort omhoog te gooien waardoor alle attributen mee naar buiten kunnen. Zo kan je zelfs in de frisse lucht aan de slag!
  
Onder begeleiding gaan we samen aan jouw doelstelling werken. De trainingen bestaan voornamelijk uit een circuit vorm zodat er meerdere trainingsaspecten aan bod komen zoals kracht, uithoudingsvermogen en conditie.  Mocht het toevallig minder weer zijn, dan wordt de training naar binnen verschoven. Zo kunnen we altijd nog de training voortzetten.
  
De locatie is gevestigd aan het garagepark tussen de Orchideeënstraat en de Sint Gerarduslaan in Eindhoven. Het is hier tevens mogelijk om gratis te parkeren.
  Benieuwd wat de training inhoudt? Bekijk hier onderstaand is het filmpje, of kom het binnenkort is een keer gratis uitproberen!
 

Start mogelijkheden

Duo pakket

Vindt je het leuk om samen met iemand te trainen? Dat kan. Hierbij is het mogelijk elkaar goed uit te dagen!
v.a.€17,50per training
  • 5+ trainingen van 18,75
  • 12+ trainingen van 17,50

Single pakket

Wil je op een leuke en interactieve manier trainen, waarbij alle aandacht 100% naar jou gaat? Dan is dit echt wat voor jou
v.a. €25per training
  • 5+ trainingen van 27,50
  • 12+ trainingen van 25
Outdoor box

Vindt je het heerlijk om in het zonnetje te sporten? Dat kan!

Naast dat je goed en gezond bezig bent voor je lichaam is sporten in de outdoor box ook nog super leuk. Er worden verschillende functionele oefeningen gegeven, waarbij zelfs de mogelijkheid is een auto te verplaatsen van maar liefst 2000 kg.

Hierbij duurt een gemiddelde training tussen de 30 en 45 minuten.

Neem contact op